Woonboerderij in het buitengebied van Aalten

Voor deze woonboerderij hebben we de natuur in huis gehaald. De bewoners houden veel van de natuur. Vader is jager en ook de twee zonen hebben dit in de genen zitten. Ze waren dan ook heel enthousiast over het ontwerp. Het ontwerp is bijna één op één overgenomen. Dat is natuurlijk altijd leuk om te zien.

Fotobehang
De woonboerderij staat midden in de bossen en weilanden. Buiten naar binnenhalen is d.m.v. een fotobehangetje heel gemakkelijk. Maar veel foto’s van bossen geven een bepaald seizoen weer, met herfstbladeren, zonder bladeren of ontluikende bladeren. Deze vind ik daarom wat minder geschikt om het hele jaar door in de woonkamer te hebben. Vandaar dat ik een fotobehang met berkenstammen heb gekozen die past in elk jaargetijde.

Sfeervol
Een mooi en sfeervol interieur wordt niet bepaald door de prijs maar door het ontwerp en de styling. Je kunt nog zo veel geld uitgeven aan het interieur maar als de indeling niet goed is of de akoestiek is slecht dan krijg je het nooit gezellig. Deze woonkamer laat zien dat je met enkele goede investeringen een top resultaat kunt creëren. De hanglampen van hout en metaal zijn in een groepje van 3 opgehangen boven de eettafel. Deze speelse compositie past uitstekend bij de rest.De houtkachel moest blijven. Door witte tegeltjes te plakken achter de houtkachel is het geheel al wat eigentijdser geworden. Ik had liever gezien dat ze het hout ook wit geschilderd hadden maar misschien gaan ze dat uiteindelijk nog wel doen. De twee Zenza bollampen op de vloer zijn echte sfeermakers. Een stoeltje voor het raam doet het altijd goed. Lekker om met een verrekijker naar de vogels te gaan zitten kijken.

BinnenID_woonboerderij_Achterhoek_01

Projecten waar ik trots op ben

Woonboerderij met een vloer van straatklinkers Meer lezen
Woonboerderij met kleurrijk interieur Meer lezen
Ruime helft van een dubbel woonhuis in Lochem Meer lezen
Woonkamer voor Elvis fans Meer lezen
Nieuwbouw woning in buitengebied van Loerbeek Meer lezen
Vrijstaande woning in Loerbeek Meer lezen
Levensloopbestendige woning Meer lezen
Authentieke woonboerderij met een strak en modern interieur Meer lezen
Metamorfose binnen één week terwijl de bewoners op vakantie waren Meer lezen
't Dorpshuus in IJzerlo Meer lezen