Moderne woning in het buitengebied van Aalten

Deze woning was een onopvallende woning met groot achterstallig onderhoud midden tussen bomen en struikgewas. Totdat de nieuwe eigenaars het huis kochten en rigoureus gingen verbouwen naar een ontwerp van architect Rinke ter Haar. Het werd een prachtige moderne woning. Voor het interieur mocht ik een ontwerp maken. Ik heb voor een strakke inrichting gekozen in de kleuren wit, grijs, zwart en zacht groen in combinatie met het aqua groene behang Curious van BN Wallcoverings.

Tunnel-houthaard
Tussen de zitkamer en de eetkamer is een tunnel-houthaard ingebouwd met aan de kopse zijde ruimte voor de houtblokken. Deze kopse zijde is een echte eyecatcher geworden!

Vide
Het woongedeelte is (bijna) geheel open. Tussen de eetkamer en de keuken zit een vide met ruim uitzicht naar buiten. Onder de trap is een nis gecreëerd. Hier is een leuk zitplekje ontstaan. De hanglamp in de vide bestaat uit globelampen. Dit sobere uiterlijk benadrukt de serene sfeer van wit en zwart.

Staal
In de ruime keuken die is uitgevoerd in strak witte en eikenhouten fronten is het goed vertoeven. De stalen deuren naar de bijkeuken zijn helemaal in harmonie met de stijl van het huis. Overal komt het staal weer terug, bijvoorbeeld in de trapleuning en de wandlampen. De wandlampen passen precies in de moderne stoere woonstijl die gekenmerkt wordt door de strakke vormgeving met een industriële touch.

Al met al is het een heerlijk huis geworden.

BinnenID_moderne_woning_1

Projecten waar ik trots op ben

Woonboerderij met een vloer van straatklinkers Meer lezen
Woonboerderij met kleurrijk interieur Meer lezen
Ruime helft van een dubbel woonhuis in Lochem Meer lezen
Woonkamer voor Elvis fans Meer lezen
Nieuwbouw woning in buitengebied van Loerbeek Meer lezen
Vrijstaande woning in Loerbeek Meer lezen
Levensloopbestendige woning Meer lezen
Authentieke woonboerderij met een strak en modern interieur Meer lezen
Metamorfose binnen één week terwijl de bewoners op vakantie waren Meer lezen
't Dorpshuus in IJzerlo Meer lezen