Industriële woonkeuken

De bewoners van deze keuken wisten heel goed wat ze wilden. Een industriële keuken met veel licht en een warme uitstraling! We hebben regelmatig overlegd en gecheckt of ik op de lijn van hun verwachtingen zat. Het uiteindelijke resultaat is een warme industriële leefkeuken waar ze zich helemaal thuis voelen. De eikenhouten keuken is handgemaakt door de plaatselijke meubelmaker Herald Luiten Interieur. Het hout van de keuken is de warme tegenhanger van de gietvloer. We hebben donkere tinten gebruikt om de industriële sfeer te benadrukken, terwijl dit best gewaagd is. Maar omdat er veel daglicht binnenkomt door de vele ramen, kan dit prima. De ruimte komt hierdoor totaal niet donker over, want de zon kan hier altijd naar binnen schijnen! Ook komt er een zee van daglicht binnen door de lichtkoepel.

De eikenhouten keuken, gemaakt door Luiten Interieur, heeft een natuurlijk uitstraling. Het lijkt net of het hout onbehandeld is. De zwarte horecakoeling met laden past goed bij het landelijke fornuis. De oude zwarte tegeltjes, de zogenaamde ‘zwartjes’, passen perfect in het totaalplaatje. Vanuit deze woonkeuken heb je een prachtig uitzicht over de landerijen!

Referentie

"Vorig jaar heeft Wilma voor ons een interieurontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken. Ze heeft na het intakegesprek een compleet boekwerk gemaakt waarin onze wensen verwerkt waren. Met het mooie, gedetailleerde ontwerp kon de aannemer, interieurbouwer en wijzelf als klussers prima uit de voeten. Intussen is de keuken al een poosje klaar en genieten we ontzettend van onze prachtige nieuwe keuken."Bewoners van deze woning

Projecten waar ik trots op ben

Woonboerderij met een vloer van straatklinkers Meer lezen
Woonboerderij met kleurrijk interieur Meer lezen
Ruime helft van een dubbel woonhuis in Lochem Meer lezen
Woonkamer voor Elvis fans Meer lezen
Nieuwbouw woning in buitengebied van Loerbeek Meer lezen
Vrijstaande woning in Loerbeek Meer lezen
Levensloopbestendige woning Meer lezen
Authentieke woonboerderij met een strak en modern interieur Meer lezen
Metamorfose binnen één week terwijl de bewoners op vakantie waren Meer lezen
't Dorpshuus in IJzerlo Meer lezen