Woonkamer en -keuken in Aalten

Over dit Project

Interieurontwerp

De bewoners van deze vrijstaande woning in Aalten waren al jaren toe aan een nieuwe inrichting. Maar het ontbrak hun aan tijd en inspiratie om er mee aan de slag te gaan. Ze klopten bij mij aan voor een interieurontwerp. Hun wens was een grote keuken waar veel mensen kunnen zitten om koffie te komen drinken. Termen als sober, stoer en industrieel kwamen in eerste het gesprek naar voren. Ook vonden ze een glazen scheidingswand met stalen kozijnen erg mooi. Maar ja… hoe dan? Een haard was ook een grote wens. Maar…. in de keuken of de kamer…?

Ik heb een concept opgesteld in verschillende opties. Samen hebben we dit tot een definitief ontwerp gekneed waarbij ze zich helemaal thuis voelen.

Stalen kozijnen in harmonica wand

Een scheidingswand die helemaal opengeklapt kan worden bij grote visites. Dat vonden ze helemaal te gek. Door middel van een harmonica wand kan de woonkamer en woonkeuken omgetoverd worden tot één grote ruimte.

Tunnelhaard

De tunnelhaard maakt onderdeel uit van de scheidingswand. Over de plek van de haard is goed nagedacht en door te kiezen voor een verticale tunnelhaard, past het precies in het totaalplaatje. De ingebouwde vloerspots zorgen voor een goede verdeling van het licht in de verticale richting!

Kijk hier voor meer projecten van mijn hand.

Moderne woning in het buitengebied van Aalten
Woningen