Woonboerderij in het buitengebied van Aalten

Sfeervolle woonkamer waarbij de natuur naar binnen is gehaald d.m.v. fotobehang van berkenbos Close-up van het fotobehang met berkenbos. Het interieurontwerp is afgestemd op de interesses van de bewoners. Groepje hanglampen van hout en metaal boven de eettafel. De lampen passen precies bij de sfeer van de rest van de woonkamer. houtkachel met 2 Zenza vloerlampen die echte sfeermakers zijn. Woonkamer met berkenbos fotobehang. Het interieurontwerp heeft de natuur naar binnen gehaald. Een leuk groen stoeltje voor het raam met een plant ernaast. salontafel van bovenaf gefotografeerd twee Zenza lampen Filisky ball table lamp

Over dit Project

Woonkamer

Voor deze woonboerderij hebben we de natuur in huis gehaald. De bewoners houden veel van de natuur. Vader is jager en ook de twee zonen hebben dit in de genen zitten. Ze waren dan ook heel enthousiast over het ontwerp. Het ontwerp is bijna één op één overgenomen. Dat is natuurlijk altijd leuk om te zien.

Fotobehang

De woonboerderij staat midden in de bossen en weilanden. Buiten naar binnenhalen is d.m.v. een fotobehangetje heel gemakkelijk. Maar veel foto’s van bossen geven een bepaald seizoen weer, met herfstbladeren, zonder bladeren of ontluikende bladeren. Deze vind ik daarom wat minder geschikt om het hele jaar door in de woonkamer te hebben. Vandaar dat ik een fotobehang met berkenstammen heb gekozen die past in elk jaargetijde.

Sfeervol

Een mooi en sfeervol interieur wordt niet bepaald door de prijs maar door het ontwerp en de styling. Je kunt nog zo veel geld uitgeven aan het interieur maar als de indeling niet goed is of de akoestiek is slecht dan krijg je het nooit gezellig. Deze woonkamer laat zien dat je met enkele goede investeringen een top resultaat kunt creëren. De hanglampen van hout en metaal zijn in een groepje van 3 opgehangen boven de eettafel. Deze speelse compositie past uitstekend bij de rest.De houtkachel moest blijven. Door witte tegeltjes te plakken achter de houtkachel is het geheel al wat eigentijdser geworden. Ik had liever gezien dat ze het hout ook wit geschilderd hadden maar misschien gaan ze dat uiteindelijk nog wel doen. De twee Zenza bollampen op de vloer zijn echte sfeermakers. Een stoeltje voor het raam doet het altijd goed. Lekker om met een verrekijker naar de vogels te gaan zitten kijken.

Dorpsboerderij Aalten
Woningen
Woonkeuken in een industriële sfeer in Barlo
Woningen
Industriële woonkeuken