Woonkeuken in een industriële sfeer in Barlo

Industriële woonkeuken

Over dit Project

Industriële keuken

De bewoners van deze keuken wisten heel goed wat ze wilden. Een industriële keuken met veel licht en een warme uitstraling! We hebben regelmatig overlegd en gecheckt of ik op de lijn van hun verwachtingen zat. Het uiteindelijke resultaat is een warme industriële leefkeuken waar ze zich helemaal thuis voelen. De eikenhouten keuken is handgemaakt door de plaatselijke meubelmaker Herald Luiten Interieur. Het hout van de keuken is de warme tegenhanger van de gietvloer. We hebben donkere tinten gebruikt om de industriële sfeer te benadrukken, terwijl dit best gewaagd is. Maar omdat er veel daglicht binnenkomt door de vele ramen, kan dit prima. De ruimte komt hierdoor totaal niet donker over, want de zon kan hier altijd naar binnen schijnen! Ook komt er een zee van daglicht binnen door de lichtkoepel.

 

Review van de bewoners

Vorig jaar heeft Wilma voor ons een interieurontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken. Ze heeft na het intakegesprek een compleet boekwerk gemaakt waarin onze wensen verwerkt waren. Met het mooie, gedetailleerde ontwerp kon de aannemer, interieurbouwer en wijzelf als klussers prima uit de voeten. Intussen is de keuken al een poosje klaar en genieten we ontzettend van onze prachtige nieuwe keuken.

 

Natuurlijke uitstraling

De eikenhouten keuken heeft een natuurlijk uitstraling. Het lijkt net of het hout onbehandeld is. De zwarte horecakoeling met laden past goed bij het landelijke fornuis. De oude zwarte tegeltjes, de zogenaamde ‘zwartjes’, passen perfect in het totaalplaatje. Vanuit deze woonkeuken heb je een prachtig uitzicht over de landerijen.

Woonboerderij in het buitengebied van Aalten
Woningen
Sfeervolle woonkamer waarbij de natuur naar binnen is gehaald d.m.v. fotobehang van berkenbos
Moderne woning in het buitengebied van Aalten
Woningen