Het nieuwe kantoor van BinnenID laat de historie van het gebouw zien
In 2013 heeft BinnenID de intrek genomen in dit kantoor nadat het compleet gerenoveerd is. Getracht is de historie van het gebouw te laten zien door een deel van de oude balklaag in het zicht te laten in een uitsparing van het nieuw gestucte plafond. De uitsparing heeft deze vorm en afmeting als het eronder staande bureau. Ook het fotobehang verwijst naar hoe het ooit geweest is op die locatie.
Kantoor BinnenID
17640
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17640,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Kantoor BinnenID

Over dit Project

Nieuw kantoor!

In 2013 heeft BinnenID de intrek genomen in dit kantoor nadat het compleet gerenoveerd is. Het was ooit een kantoor bij een maalderij en windmolen. Geboortegrond van Wilma Wikkerink. Het gebouw had 30 jaar leeg gestaan en was daarom nogal in verval. Daarom was een grondige renovatie noodzakelijk.

Getracht is de historie van het gebouw te laten zien door een deel van de oude balklaag in het zicht te laten in een uitsparing van het nieuw gestucte plafond. De uitsparing heeft dezelfde vorm en afmeting als het eronder staande bureau. Ook het fotobehang verwijst naar hoe het ooit geweest is op die locatie.

De uitsparing in het plafond maakte het mogelijk om grote lampen op te hangen. Gekozen is hier voor de lampen Lozz van Frezoli; www.frezoli.nl

Wil je eens een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom!

Nieuwbouw landhuis Doetinchem
Woningen
Kantine Landbouwmechanisatiebedrijf Hoftijzer
Bedrijven en instellingen