Dorpsboerderij Aalten

Woonkamer dorpsboerderij Aalten Woonkamer dorpsboerderij Aalten Woonkamer dorpsboerderij Aalten Woonkamer dorpsboerderij Aalten Woonkamer dorpsboerderij Aalten Woonkamer dorpsboerderij Aalten Woonkamer dorpsboerderij Aalten Woonkamer dorpsboerderij Aalten

Over dit Project

Woonkamer

De bewoners van deze dorpsboerderij in Aalten namen contact met ons op omdat zij graag meer licht in de woonkamer wilden hebben. De serre, die aan het grote raam in de woonkamer grenst, neemt namelijk veel daglicht weg. We hebben voor deze dorpsboerderij een interieurontwerp gemaakt die veel licht binnen laat! Om meer daglicht binnen te halen hebben we voorgesteld om de verdiepingsvloer van de bovenverdieping gedeeltelijk te verwijderen. Op deze manier konden er dakramen in het plafond geplaatst worden. Zoals te zien is op de foto’s, laten deze ramen veel daglicht in de woonkamer binnen. Dankzij de doorbraak van de bovenverdieping ontstaat er ook ruimte om grote lampen op te hangen. De lampen zijn ontworpen en gemaakt door WelApart (www.welapart.nl) te Aalten.
Tijdens het ontwerptraject was het van belang om rekening te houden met enkele meubels die de bewoners graag wilden houden. De donkerrode banken en de zwarte kast zijn daarom in het interieurontwerp meegenomen. Het is dus niet altijd nodig om veel geld uit te geven aan nieuwe meubels om uw interieur een nieuwe look te geven.
Het is leuk dat bijna alle elementen van het interieurontwerp zijn gerealiseerd, hetgeen resulteert in een sfeervolle en lichte woonkamer.

Recensies van de bewoners van dit project:

“Iedere dag als ik weer de kamer in loop, ben ik zo blij met het ontwerp. Veel meer licht, leuke elementen in de kamer en veel dingen waar ik niet aan gedacht zou hebben. Je hebt goed geluisterd naar wat wij wilden en daar goed rekening mee gehouden. Chapeau.”
“Alsof we nu in een chique hotel wonen. Veel licht in de kamer gekregen, heerlijk.”

Kantine Landbouwmechanisatiebedrijf Hoftijzer
Bedrijven en instellingen
Woonboerderij in het buitengebied van Aalten
Woningen
Sfeervolle woonkamer waarbij de natuur naar binnen is gehaald d.m.v. fotobehang van berkenbos