Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van BinnenID Interior Design. Klik hiernaast op een van de ‘ Laatste Nieuws’  berichten om een nieuwsbericht te lezen of scrol naar beneden. Je kunt BinnenID ook volgen via de bekende social media kanalen. Daar worden met grote regelmaat nieuwtjes geplaatst.

Facebook: https://www.facebook.com/BinnenID/

Instagram: https://www.instagram.com/wilma_binnenid/

Fotosessie van een nieuwe keuken met een industriële sfeer

Woonkeuken met industriële sfeer.

Vorige week heb ik weer een project laten fotograferen door mijn dochter Elize Wikkerink

Dit keer van een woonkeuken met industriële sfeer.

De fotosessie vond plaats in een leefkeuken met een industriële sfeer. De keuken is gesitueerd in een nieuwe aanbouw van een vrijstaande woning in Barlo. We mochten het totale interieurontwerp hiervoor maken. In het dak van de aanbouw zit veel glas zodat er veel licht rondom binnenkomt. We hebben gekozen voor donkergrijze kleuren op de muren en het plafond. Best gewaagd, maar het is ondanks de donkere kleuren geen donkere ruimte geworden. De zon kan hier altijd naar binnen schijnen!

Keuken op maat gemaakt

Ook de houten keuken is door ons ontworpen en op maat gemaakt door Herald Luiten Interieur. Ook bijzonder is de horeca koeling met laden!

Kijk hier voor de foto’s!

BewarenBewaren

Wat zijn de kantoor-trends van nu? Bekijk dit kantoorontwerp eens!

Kantoor-trends

Het gaat goed met de economie! Mijn orderportefeuille zit lekker vol en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik merk dit bijvoorbeeld door het feit dat ik steeds vaker gevraagd word om een kantoorontwerp op te stellen voor bedrijven. De trend in de kantoorwereld is dat kantoren steeds meer een huiselijke sfeer krijgen. Er worden vaker planten gebruikt en oplossingen gezocht voor de vaak slechte akoestiek. Ook doen steeds meer bedrijven mee aan de gezonde kantoor-trend om gebruik te maken van zit-sta bureau’s. Een interieurontwerp van het kantoor is een goede eerste stap. Ook de vervolgstappen naar de uitvoering kan ik u uit handen nemen.

 

3d-visuals

Hoe kan er beter een besluit genomen worden over een update van het kantoor dan er vooraf een interieurontwerp voor te laten maken in de vorm van 3d-visuals? Dit is gelijk een prachtige presentatie om te tonen aan collega’s en/of raad van bestuur. Hieronder een voorbeeld van een kantoor waarbij rekening is gehouden met de persoonlijke interesses van de directeur. Het meubilair is vrij sober en functioneel. Een zit-sta bureau maakt het mogelijk om regelmatig over te schakelen naar een actieve houding. Kastruimte is er tegenwoordig niet veel meer nodig in ons digitale tijdperk.

 

kantoorinterieurontwerp

De vergaderhoek in een ronde opstelling werkt positief doordat men elkaar in de ogen kan kijken. Wie gaat er plaatsnemen in de rode stoel?

kantoorinterieur

Door fotolijsten op te hangen wordt de ruimte persoonlijker. Donkergrijze shutters geven vrij uitzicht terwijl de lichtinval perfect geregeld kan worden. Zie http://shutterweb.nl/ voor andere mogelijkheden.

kantoorontwerp

Een vloerkleed, planten, fotobehang en fotolijstjes maken het geheel tot een sfeervolle ruimte.

zit-stabureau

Bekijk ook dit Youtube filmpje voor een ander kantoorontwerp.

 

 

 

*****************************************************************************************************************************************************

 

 

 

Interieurontwerp woonboerderij BinnenID - Interior Design

Interieurontwerp oude woonboerderij(video)

Dit is een een interieurontwerp voor een oude woonboerderij in het buitengebied van Winterswijk. Dit ontwerp laat zien dat een eigentijdse inrichting heel goed combineert met de authentieke elementen van monumentale boerderijen. De authentieke elementen bestaan uit een grote schouw met originele tegeltjes en terrazzo vloeren. Bekijk onderstaande video om het gehele interieurontwerp in 3d visualisaties te bekijken.

Video

Woonkamer

De oude schouw in de woonkamer neemt veel ruimte in beslag, daarom is het belangrijk om de zithoek compact te houden. Ook de vele deuren maken de woonkamer tot een lastig in te delen ruimte. Daarnaast wilden de bewoners vanaf de zitbank zicht houden op het prachtige landschap.

Woonkeuken

De woonkeuken daarentegen is lekker ruim met een frisse kleurencombinatie. Een moderne keuken met eiland was ook een wens van de opdrachtgevers. Om genoeg ruimte te creëren tussen het eiland en kastenwand is de kastenwand verzonken in de ernaast gelegen ruimte. Grote openslaande deuren geven toegang tot het terras.

Hal

De vloer van de hal bestaat uit terrazzo welke de authentieke sfeer van de boerderij accentueert. Deze vloer komt terug in het gangetje tussen de woon- en de speelkamer. Eigentijdse hanglampen geven het geheel een moderne sfeer.

Kleuren

De verschillende kleuren en materialen komen in alle vertrekken terug, zodat het geheel in harmonie is met elkaar. Door als basis een lichte zandkleur te kiezen komen de witte kozijnen mooi uit en blijft het geheel rustig.

Stagiaire Carmen heeft het filmpje gemaakt en heeft er een muziekje onder gezet van La Rose.

Woonkamer_BinnenID_koeienvel

Binnenkijken bij BinnenID: woonkamer

Ons plekje

In IJzerlo staat een kleine boerderij waar ik samen met mijn gezin al bijna 30 jaar woon. In al die jaren hebben alle vertrekken in ons huis meerdere make-overs gehad. Vorig jaar was onze woonkamer weer aan de beurt, en dit is het resultaat!
Door nieuwe meubels, een andere kleur kalkverf op de muur en een grey wash olie op de houten vloer, ontstaat er al snel een hele andere look met een knusse sfeer. En dit hoeft lang niet altijd duur te zijn. Zo hebben wij de oude kerkbank via Marktplaats uit België gekocht voor een klein prijsje. Deze moesten we alleen nog maar even wit schilderen.
Woonkamer_BinnenID_overzicht

TV uit het zicht

Voordat we het interieur van onze woonkamer gingen aanpassen, heb ik goed nagedacht over de plek van de televisie. Tegenwoordig worden ze steeds groter en vallen ze helaas steeds meer op in het interieur. Gelukkig heb ik hier een oplossing voor gevonden. Met één druk op de knop zakt de televisie, tussen de twee kleine ramen, naar beneden in het televisiemeubel. Dit meubel is gemaakt door Kenger Meubelen uit Aalten. Ook op de foto hierboven zit de televisie goed verstopt.
Woonkamer_BinnenID_stoelen

Houtkachel

In de winter maken we veel gebruik van de houtkachel, dit vinden we erg gezellig en het bespaart ook nog eens energie. De vorige kachel van 80 jaar oud was heel gezellig maar alles behalve rendabel, dus is er een nieuwe voor in de plaats gekomen van Dik Geurts welke we kochten bij de Heidesmid
Ik ben heel blij met de grote ramen in de woonkamer, die zorgen voor veel licht en een prachtig uitzicht over de landerijen.
Woonkamer_BinnenID_Doeken

Persoonlijke items

In de woonkamer komen verschillende spulletjes terug van onze beide ouders. Zo hangen er twee vrijwel identieke foto’s (puur toeval) van hen op een motor aan de muur. Ook de trouwhoed van mijn vader hangt, met een ketting van mijn moeder, aan een spiegel.
De mix van natuurlijke en verschillende materialen en structuren maakt het interieur van de woonkamer helemaal compleet. Wat vinden jullie er van? Laat het weten in een reactie op het Facebookbericht.
Woonkamer_BinnenID_koeienvel

Nieuw bij BinnenID: een verkoopontwerp!

Vanaf vandaag kan BinnenID Interior Design u ook van dienst zijn bij het verkopen van uw huis. Hoe dan? Met het maken van een verkoopontwerp!

 

Maar wat is dat dan?

Een verkoopontwerp laat zien welke interieurmogelijkheden er zijn in een huis dat te koop staat. Het ontwerp laat aan potentiële kopers zien hoe een huis door middel van een eigentijds interieur een stuk aantrekkelijker wordt. De verkopende partij verkoopt dus het huis mét een interieurontwerp.

 

Waarom is een verkoopontwerp van belang?

Veel potentiële huizenkopers kunnen tijdens de zoektocht naar een nieuw huis niet door de huidige inrichting van het huis kijken. Om deze reden wordt een huis met een wat gedateerde inrichting minder snel verkocht. Dit is jammer, want voor ieder huis is het mogelijk een mooi interieur te ontwerpen.

Ik ben meerdere keren benaderd voor verkoopstyling. Toch heb ik het gevoel dat ik hiermee niet alle mogelijkheden van het huis kan laten zien. Veel mensen hebben namelijk geen tijd, zin of budget om het te koop staande huis opnieuw te schilderen, het schoonmetselwerk te stucen of om er muren uit te slopen. Dit is ook erg begrijpelijk.

Een verkoopontwerp is hiervoor een ideale oplossing waarmee de koper wordt geholpen door het huidige interieur heen te kijken, zonder dat de verkopende partij hier veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien wordt een verkoopontwerp opgesteld met een eigentijds interieur dat een groot publiek aanspreekt. Zeker een meerwaarde voor het te koop staande huis!

 

Hoe ziet een verkoopontwerp er uit?

Voor het te koop staande huis van de familie Van Eerden aan de Kruisdijk in IJzerlo heeft BinnenID een verkoopontwerp gemaakt. Hieronder is een voorbeeld van het huidige interieur (links) met daarnaast het beeld van het ontwerp (rechts). Oordeel zelf!
Huidige-situatie-1 Verkoopontwerp-1
Dit ontwerp is gemaakt voor de gehele begane grond van het huis. In dit verkoopontwerp laat ik zien dat het huis geschikt is voor levensloop bestendig wonen. Er is voldoende ruimte om een slaap- en badkamer op de begane grond te maken.
Verkoopplan 1 Verkoopplan 2Verkoopontwerp 4 Verkoopontwerp-5

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Keuken interieurontwerp

Keuken interieurontwerp

Het keuken interieurontwerp van deze woonboerderij is letterlijk overgenomen! En het is prachtig geworden! We hebben de keuken verhuisd naar de zonkant van het huis. Want wie wil er nou niet een zonnetje in huis?

De keuken bestaat uit naturel eiken met een brede omlijsting van wit mdf. Dit in combinatie met het zwarte natuurstenen blad maakt het tot een schitterende combi. Twee witte barstoelen van Ikea maken plek voor de kinderen als ze mee willen helpen met koken of bakken.

Als wij een keukenontwerp maken dan kunt u uiteraard zelf kiezen bij welke keukenboer u de keuken wilt laten uitvoeren.