Kleuradvies geven bij BN-er Jan de Hoop

Kleuradvies geven bij BN-er Jan de Hoop

Vandaag was ik op bezoek bij Jan de Hoop en zijn partner Coen. Ze wilden graag kleuradvies van mij voor hun woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Een prachtig huis op een schitterende lokatie midden in de bossen van de Veluwe. Wat mij direct opviel bij binnenkomst was het vele licht dat binnenstroomde door de grote ramen en tuindeuren. Het interieur ziet er netjes uit maar wel een beetje behoudend. Ze willen graag wat meer kleur, maar geen felle of donkere kleuren. We hebben een aantal kleuren besproken en uiteindelijk ging hun voorkeur toch uit naar de oud-roze kleur Heartwood van Flexa. Ook heb ik een vloerkleed geadviseerd in hun zithoek en klein vloerkleed in het zitje in de erker. Ze hebben nu geen vloerkleed en dat komt de akoestiek niet ten goede. Ook hebben we nog even de kleuren van de slaapkamer en de werkkamer doorgesproken. Jan heeft zelfs opnames gemaakt met zijn camera voor zijn wekelijkse vlog. (spannend hoor…..)

Worstel je ook met je interieur, neem dan eens contact op voor een vrijblijvende afspraak of kijk hier eens even bij de reeds gerealiseerde projecten!

****************************************************************************************************************************************************************************