Wat zijn de kantoor-trends van nu? Bekijk dit kantoorontwerp eens!

Wat zijn de kantoor-trends van nu? Bekijk dit kantoorontwerp eens!

Kantoor-trends

Het gaat goed met de economie! Mijn orderportefeuille zit lekker vol en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik merk dit bijvoorbeeld door het feit dat ik steeds vaker gevraagd word om een kantoorontwerp op te stellen voor bedrijven. De trend in de kantoorwereld is dat kantoren steeds meer een huiselijke sfeer krijgen. Er worden vaker planten gebruikt en oplossingen gezocht voor de vaak slechte akoestiek. Ook doen steeds meer bedrijven mee aan de gezonde kantoor-trend om gebruik te maken van zit-sta bureau’s. Een interieurontwerp van het kantoor is een goede eerste stap. Ook de vervolgstappen naar de uitvoering kan ik u uit handen nemen.

 

3d-visuals

Hoe kan er beter een besluit genomen worden over een update van het kantoor dan er vooraf een interieurontwerp voor te laten maken in de vorm van 3d-visuals? Dit is gelijk een prachtige presentatie om te tonen aan collega’s en/of raad van bestuur. Hieronder een voorbeeld van een kantoor waarbij rekening is gehouden met de persoonlijke interesses van de directeur. Het meubilair is vrij sober en functioneel. Een zit-sta bureau maakt het mogelijk om regelmatig over te schakelen naar een actieve houding. Kastruimte is er tegenwoordig niet veel meer nodig in ons digitale tijdperk.

 

kantoorinterieurontwerp

De vergaderhoek in een ronde opstelling werkt positief doordat men elkaar in de ogen kan kijken. Wie gaat er plaatsnemen in de rode stoel?

kantoorinterieur

Door fotolijsten op te hangen wordt de ruimte persoonlijker. Donkergrijze shutters geven vrij uitzicht terwijl de lichtinval perfect geregeld kan worden. Zie https://shutterweb.nl/ voor andere mogelijkheden.

kantoorontwerp

Een vloerkleed, planten, fotobehang en fotolijstjes maken het geheel tot een sfeervolle ruimte.

zit-stabureau

Bekijk ook dit Youtube filmpje voor een ander kantoorontwerp.