Interieurontwerp oude woonboerderij(video)

Interieurontwerp woonboerderij BinnenID - Interior Design

Interieurontwerp oude woonboerderij(video)

Dit is een een interieurontwerp voor een oude woonboerderij in het buitengebied van Winterswijk. Dit ontwerp laat zien dat een eigentijdse inrichting heel goed combineert met de authentieke elementen van monumentale boerderijen. De authentieke elementen bestaan uit een grote schouw met originele tegeltjes en terrazzo vloeren. Bekijk onderstaande video om het gehele interieurontwerp in 3d visualisaties te bekijken.

Video

Woonkamer

De oude schouw in de woonkamer neemt veel ruimte in beslag, daarom is het belangrijk om de zithoek compact te houden. Ook de vele deuren maken de woonkamer tot een lastig in te delen ruimte. Daarnaast wilden de bewoners vanaf de zitbank zicht houden op het prachtige landschap.

Woonkeuken

De woonkeuken daarentegen is lekker ruim met een frisse kleurencombinatie. Een moderne keuken met eiland was ook een wens van de opdrachtgevers. Om genoeg ruimte te creƫren tussen het eiland en kastenwand is de kastenwand verzonken in de ernaast gelegen ruimte. Grote openslaande deuren geven toegang tot het terras.

Hal

De vloer van de hal bestaat uit terrazzo welke de authentieke sfeer van de boerderij accentueert. Deze vloer komt terug in het gangetje tussen de woon- en de speelkamer. Eigentijdse hanglampen geven het geheel een moderne sfeer.

Kleuren

De verschillende kleuren en materialen komen in alle vertrekken terug, zodat het geheel in harmonie is met elkaar. Door als basis een lichte zandkleur te kiezen komen de witte kozijnen mooi uit en blijft het geheel rustig.

Stagiaire Carmen heeft het filmpje gemaakt en heeft er een muziekje onder gezet van La Rose.