Interieurontwerp voor een nieuw te bouwen luxe villa

Interieurontwerp voor een nieuw te bouwen luxe villa

Gaaf project

Momenteel ben ik met een erg gaaf project bezig. Een interieurontwerp voor een nieuw te bouwen villa in de stijl van Frank Lloyd Wright! De hal is een echte binnenkomer waarbij je gelijk het luxe gevoel krijgt dat de gehele villa uitstraalt. Met een hoogte van 6 meter kan ik me lekker uitleven!

Zichtlijnen

Er is een zichtlijn dwars door het huis vanuit de hal tot in de tuin achter het huis. We hebben dit subtiel doorbroken door een tunnelhaard in deze zichtlijn te plaatsen. De zichtlijn blijft op deze manier in takt en de zithoek, achter de haard, krijgt wat meer privacy.

Woonkeuken

De grote woonkeuken met alle luxe apparaten die je maar bedenken kunt.

 

Woonkamer

De woonkamer is ook ongeveer 6 meter hoog! Dat biedt geweldige mogelijkheden om alles uit de kast te halen! De schouw is gestuct in cortenstaal-look en loopt helemaal door tot het hoge plafond. De wand waar de tv hangt is voorzien van behang met daarop een subtiele print van de maan.

Het zal nog wel even duren voordat deze villa klaar is, maar de toekomstige bewoners weten al wel hoe het er uit gaat zien!

Wil je projecten van BinnenID zien die al gereed zijn? Kijk dan op deze pagina!

 

*****************************************************************************************************************************

 

 

BewarenBewaren